Afgørelse om CHGP udsat
OO9C7599.jpg
CHGP har i 2016 givet anledning til 5 klager og i 2017 til 15 klager, primært over støjgener og problemer med fremkommelighed. Endvidere har kommunen modtaget 325 underskrifter imod en fremtidig afholdelse af motorløbet. Foto: CHGP
Det bliver Borgerrepræsentationen, der skal afgøre den fortsatte skæbne for Copenhagen Historic Grand Prix (CHGP) på Bellahøj

Motorløbet CHGP har siden 2013 været afholdt på en afspærret bane rundt om Bellahøjmarken – til stor fornøjelse for nogle og til stor irritation for andre. Den nuværende treårige tilladelse gælder til og med 2018, og nu har arrangørerne ansøgt kommunen om fortsat at afholde motorløbet i årene 2019 til og med 2021.

Teknik- og Miljøudvalget behandlede ansøgningen den 6. november, og med seks stemmer mod fem blev det besluttet at give tilladelsen under forudsætning om blandt andet, at forvaltningen fører et nøje tilsyn med, at arrangørerne overholder kravene opstillet i tilladelsen, samt at der bør tages hensyn til, at naboernes hverdag kan fungere.

På mødet i Teknik- og Miljøudvalget benyttede Enhedslisten muligheden for at standse sagen i medfør af kommunestyrelseslovens § 23, og at sagen dermed indbringes til afgørelse i Borgerrepræsentationen.

1 kommentar om “Afgørelse om CHGP udsat”

  1. Niels Møller siger:

    Jeg skrev til samtlige partier i Teknik- og mljøudvalget, men fik aldrig svar fra SF, Radikale Venstre og Venstre. Nu kan det være, at SF, der vil forbyde brændeovne pga partikelforurening vil tage sin godkendelse til afholdelse af dette støj- og luftforurenende billøb op til fornyet overvejelse, Og måske vil Radikale Venstre, som to gange lovede mig et svar, jeg aldrig fik, nu vil begrunde deres støtte til dette billøb og forklare, hvordan en sådan godkendelse harmonerer med en grøn profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top