3 mio. kr. til Rollespilsfabrikken
Rollespil-05-22-17.jpg
En af rollespillerne er på Rollespilsfabrikkens værksted i gang med at pudse, polere og smøre en rustning til et af spillene. Nu får de mange unge meget bedre muligheder for at udleve fantasien. Foto: Kaj Bonne
Rollespilsfabrikken på Brønshøjvej fik 3 mio. kr. til nye eventyrlige rammer, da Kultur- og Fritidsudvalget forleden fordelte pengene i årets Klubhuspulje

– Med 3 mio. kroner til Rollespilsfabrikken i Brønshøj bliver Danmarks første Rollespilsområde til virkelighed i naturskønne Værløse. Hytten og den eventyrlige natur bliver base for en bred vifte af friluftsaktiviteter for frivillige, skoleelever og udsatte unge i København, siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen.

Rollespilsfabrikken, der har base i det tidligere stuehus ved Pilegården på Brønshøjvej, vil købe Hareskovshytten i Værløse for pengene. Rollespil kræver nemlig meget plads og en omkringliggende eventyrlig natur, som ikke findes i København.

Foreningen arbejder målrettet på blandt andet at hjælpe udsatte unge i Tingbjerg. Med det nye område får endnu flere muligheden for at komme ud i naturen og spille rollespil. 150 rollespillere vil bruge de eventyrlige rammer hver eneste uge. Langt de fleste er under 25 år.

Kultur- og Fritidsudvalget har i udvælgelsesprocessen især lagt vægt på, at midlerne samlet set skal komme det københavnske foreningsliv til størst mulig gavn, at rammerne for fællesskab styrkes i foreningerne, samt at mange, særligt børn og unge, får gavn af forbedringerne.

Udvalget har i denne omgang i alt uddelt næsten 11 mio. kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top