Valgmøde på Bellahøj
De fire boligafdelinger (AAB, AKB, fsb og SAB I&II) er gået sammen

De fire boligafdelinger (AAB, AKB, fsb og SAB I&II) er gået sammen, og har inviteret politikere fra 9 forskellige partier og alle Bellahøjs mange beboere, til vælgermøde i aulaen på Bellahøj Skole, onsdag den 8. november, kl. 18:30.

Afdelingsbestyrelserne har bedt politikere om at forberede sig på fire konkrete spørgsmål om Bellahøj, og på mødet vil der også være ’åben mikrofon’ så alle der deltager, kan stille de spørgsmål man selv ønsker svar på. Vælgermødet har fokus på Bellahøj og de der bor i højhusene, men alle er velkommen til at deltage.

De deltagende politikere er: Jesper Christensen (A), Mia Nyegaard (B), Annika Schmidt (F), Charlotte Lund (Ø), Carl Christian Ebbesen (O), Jens-Kristian Lütken (V), Johan Thornberg (C), Thomas Chris Christensen (I), Annika Smith (F) og Bjarke Charlie Serritslev (Å).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top