Union holder fast
Vandt 3-1 over Jægersborg og fastholder dermed duksepladsen i Københavnsserien

Det tunge regnvejr fredag og lørdag gjorde, at kampen i Københavnsserien mellem Jægersborg og Union i sidste øjeblik måtte flyttes til en anden bane i Gentofte. Men intet kan tilsyneladende holde unionisterne tilbage, og de slog da også Jægersborg med 3-1.

I modsætning til så mange andre af Unions sejre, der er blevet grundlagt på et massivt pres straks fra start, så lod målene vente på sig. Hans Christian Bechstøfft bragte hjemmeholdet på 1-0 fem minutter efter pausen, men så tog indhopperen Jeppe Brædder Madsen sagen i egen hånd. Tyve minutter før tid udlignede han til 1-1, og med yderligere to scoringer fuldendte han sit hattrick, inden kampen blev fløjtet af.

Det var Unions niende sejr i denne sæson, men det kniber med at øge forspringet til oprykkerne fra HB, der også vandt 3-1 – over Rønne fB.

Union har 27 point, HB har 24. På lørdag tager Union imod Skjold på Genforeningspladsen kl. 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top