Udbrud af Unions Uffe
Udbrud-af-Unions.jpg
Yeah! Uffe Troensegaard i et sejrsudbrud efter målet til 1-0 mod Skjold. Brormand Ingolf Troensegaard er lige i hælene for at lykønske. Foto: Christian Ove Carlsson.
Forløsning for topholdet i KS et kvarter før tid

Sådan! Uffe Troensegaards attitude var ikke til at tage fejl af. I det 75. minut kunne Unions matchvinder bryde ud i jubel, da han scorede kampens enlige mål mod Skjold.

Og så kunne tilskuerne på Genforeningspladsen følge trop med røde blus, røg og sejrsfest.

Union fortjente at vinde københavnsseriekampen, men gæsterne fra Østerbro forsvarede sig sejt, indtil Uffe Troensegaard tæt ved mål bankede sejren hjem for topholdet. Union spiller den sidste kamp i dette efterår på lørdag mod FB på udebane.

Unions træner Morten Vinther var tilfreds: – Det holdt hårdt, og vi er både ramt af skader og spillere på ferie. Heldigvis har vi en bred trup, og det blev afgørende. Nu mangler vi blot at møde FB, men det kan blive svært, for vi plejer at spille nogenlunde lige op.

Union fører fortsat KS, hvor det er blevet til 10 sejre i 12 kampe. HB er på andenpladsen fem point efter Union. I weekenden måtte Fælledklubben nøjes med 3-3 mod KFUM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top