Stig Torp Kaspersen er død
Stig-Torp-Kaspersen-11-15.jpg
Stig Torp Kaspersen i Tingbjerg. Foto: Kaj Bonne
Formanden for boligforeningen SAB i Tingbjerg, Stig Torp Kaspersen, døde i sidste uge 72 år gammel.

Formanden for boligforeningen SAB i Tingbjerg, Stig Torp Kaspersen, døde i sidste uge 72 år gammel. Han har siden han flyttede til Tingbjerg i 1972 været aktiv i livet i bydelen, og siden 1999 har han været formand for afdelingsbestyrelsen i boligselskabet SAB i Tingbjerg. Endvidere har han siden 2001 været medlem af den overordnede organisationsbestyrelse i SAB.

Stig Torp Kaspersen har siden etableringen af Brønshøj-Husum Lokaludvalg i 2008 været et værdsat og engageret medlem, der seriøst og med godt humør har deltaget i udvalgets arbejde og udvikling, og ikke mindst talt Tingbjergs sag.

Men det var ikke kun boligbevægelsen, Tingbjerg og den øvrige del af bydelen, der optog Stig Torp Kaspersen. Han var en ægte sporvogns- entusiast, der brugte meget af sin fritid med alt, hvad der har med skinner og tog at gøre.

– Jeg har været offentlig ansat hos Københavns Sporveje. Der har jeg siddet på kontor i 47 år, så også mit arbejdsliv har haft noget med sporveje og jernbaner at gøre, fortalte Sig Torp Kaspersen til Brønshøj-Husum Avis i 2015, da han fyldte 70 år. Så ofte det kunne lade sig gøre, kørte han damplokomotiverne på Museumsbanen Maribo-Bandholm eller sporvognene på Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm.

1 kommentar om “Stig Torp Kaspersen er død”

 1. Niels Anker siger:

  Stig Kaspersen var mild med fodbold i Brønshøj Boldklub

  Når han kunne afse tid til det stod han troligt og skænkede øl op til alle klubbens hjemmekampe.

  Vil vil komme til at savne ham.

  Niels Anker
  Hvepsetemaet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top