Spærring forlænget
Vej-1.jpg
Spærringen af rampen skyldes, at motorvejbroen der fører over Utterslev Mose, skulle renoveres.

Siden marts i år har tilkørselsrampen fra Ruten til Hillerødmotorvejen været spærret og skulle oprindeligt have været åbnet igen i slutningen af september. Arbejdet på broen startede i 2016, og den planlagte åbning af rampen er nu udskudt til slutningen af oktober.

Spærringen af rampen skyldes, at motorvejbroen der fører over Utterslev Mose, skulle renoveres.

Teknik- og Miljøforvaltningen oplyser, at arbejdet er blevet forsinket, da broens tilstand var værre end forventet. Den ældste del af broen er fra 1930-erne og broen er bygget i flere omgange – nu er der så lagt en ny bro ovenpå den gamle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top