SF foreslår folkeafstemning om legalisering af cannabis
Flere lande har afkriminaliseret cannabis eller gennemført forsøg med lovlig køb af cannabis til eget forbrug

Flere lande har afkriminaliseret cannabis eller gennemført forsøg med lovlig køb af cannabis til eget forbrug, og i København har et flertal af politikerne i Borgerrepræsentationen flere gange lagt pres på Folketinget for at få lov at gennemføre forsøg med lovlig køb af cannabis i København. Et pres der ikke har vundet lydhørhed i Folketinget.

SF i Københavns Borgerrepræsentation fremsætter nu forslag om at afholde en lokal vejledende folkeafstemning i København, der skal undersøge københavnernes holdning til et forsøg med lovlig køb af cannabis. Forslaget blev behandlet på Borgerrepræsentationens møde torsdag i sidste uge – hvor det blev nedstemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top