Lukkede toiletter langs Utterslev Mose
Lukkede toiletter og vandpost giver ingen mening

Af Torben Wittchen

Toiletter på stierne langs Damhusengen fra Rødovregård, mod nord ad Vestvolden ved Frederikssundsvej 368 (delvist aflåst og inddraget til CAB (Toilettet lukket på 3-5 år), toilettet ved volden nær Bystævneparken (på skiltet står at det kun er om vinteren der er lukket, men det er aldrig åbent om sommeren heller), og videre ned i Utterslev Mose ved Grønnemose Allé er toiletetterne – og også vandposten lukket på 6.-7. uge) ligesom den nyligt opsatte vandpost ved Mosesvinget er lukket.

Også vandposten på Brønshøj Torv er lukket, endelig er både vandposten og toiletterne i Degnemosen er lukket og har været lukket det meste af sommeren.

Hvad er forklaringen på dette? 1000vis af københavnnere børn og vokse, legende og løbende har deres daglige gang i disse parker, som i tider der var langt fattigere end vores blev forsynet med gratis toiletter og rent drikke vand . Hvorfor har i forvaltningen blot blot sløjfet denne service ? Er det en politisk prioritering?

1 kommentar om “Lukkede toiletter langs Utterslev Mose”

  1. Julie Carl siger:

    Jeg har gang på gang løbet forbi de lukkede toiletter i mosen, hvor der står ‘midlertidigt lukket’. Jeg prøver også at holde mig midlertidigt, men det ville nu være rart at vide hvor længe:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top