IT-nedbrud i Københavns Kommune
Opdatering: Så kører det hele igen... Københavns Kommune oplever i øjeblikket IT nedbrud. Det betyder, at de fleste af Københavns Kommunes systemer, herunder telefoner og hjemmesider, pt. er nede. Københavns Kommune arbejder på at løse problemet, og der kommer løbende informationer på www.kk.dk Borgerservice kan - indtil IT-problemet er løst - kun tage imod brevstemmer. Borgere, der akut skal have pas, henvises til Hvidovre og Tårnby Kommune.

Københavns Kommune oplever i øjeblikket IT nedbrud. Det betyder, at de fleste af Københavns Kommunes systemer, herunder telefoner og hjemmesider, pt. er nede. Københavns Kommune arbejder på at løse problemet, og der kommer løbende informationer på www.kk.dk

Borgerservice kan – indtil IT-problemet er løst – kun tage imod brevstemmer. Borgere, der akut skal have pas, henvises til Hvidovre og Tårnby Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top