Debatsvar om toiletter
Torben Wittchen skrev i forrige uges avis om tilgængeligheden til offentlige toiletter og vandposter i Brønshøj.

Af centerchef Anders Melamies, Teknik- og Miljøforvaltningen

Torben Wittchen skrev i forrige uges avis om tilgængeligheden til offentlige toiletter og vandposter i Brønshøj. Jeg vil gerne medgive, at der kan opleves uregelmæssigheder i forbindelse med besøg på disse toiletter.

Dette skyldes både, at visse toiletter kun er åbne i sommersæsonen (fra april til oktober), og at der er andre toiletter, som vi desværre ind imellem må lukke midlertidigt, som oftest pga. hærværk. Desuden låses alle toiletter af om natten, hvilket giver yderligere en uregelmæssighed. Da åbning og lukning af toiletterne er en manuel opgave, kan jeg ikke præcist sige, hvad tid det enkelte toilet åbner og lukker.

Og da medarbejderne åbner og lukker toiletterne efter en planlagt rute, er det ikke muligt at åbne eller lukke samtlige toiletter på samme tid. I praksis betyder det, at toiletterne åbnes mellem kl 8 og 10 og lukkes mellem kl 21 og 23, alt efter hvor på ruten toilettet er.

Om et toilet fremstår åbent eller lukket, afhænger altså i høj grad af, hvornår på døgnet og på året man kommer forbi. På ”Københavnerkortet” på www.kk.dk, kan du finde information om de enkelte toiletter, herunder åbne og lukketider, om det helårsåbent eller kun sommeråbent m.m. Det samme gælder drikkeposterne.

Vedrørende toilettet og drikkeposten ved Grønnemose Allé er de begge blevet repareret og burde fungere igen. Både springvand og drikkepost på Brønshøj Torv, er også begge repareret igen. Springvandet har fået en ny pumpe, som vi håber, holder længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top