De brændte chancer
Så blev det tid til første af i alt 3 kampe på udebane i træk, da Stadion skulle besøge Dalby, der som oprykker kommer med masser af vilje, gejst og frisk spil.

Dalby – IF Stadion 19-23

Så blev det tid til første af i alt 3 kampe på udebane i træk, da Stadion skulle besøge Dalby, der som oprykker kommer med masser af vilje, gejst og frisk spil.

Stadion kom igen super godt ud af start blokken og fører 1-5 efter 7-8 min. Denne stilling holdt til 14-15 minutter, da Stadion brænder 4-5 stk. 100 % chancer. Forsvaret stod godt og Dalby har svært ved at komme til de åbne chancer, de chancer som de kom til, tog en igen yderst velspillende Schlichter sig af. Desværre slap Stadion ikke af med ”betændelsen” brændte chancer, som fulgte dem halvlegen ud.

Pauseføring på 8-11, men der blev talt med store bogstaver i pausen, da der blev misbrugt åbne chancer gang på gang i 1 halvleg.

Da anden halvleg gik fra land scorede Dalby de 3 første mål og bragte sig på 11-11! En skidt start som også kastede lidt usikkerhed af sig. Dette betød at Stadion ikke længere spillede frit, men kørte med ”håndbremsen trukket”.

En ”krøllet” kamp med en ikke så god anden halvleg gav en god sejr, på en meget vanskelig udebane med cifrene 19 – 23. Men der skal kigges på afslutninger, samt finpudsning af angrebsspillet i den kommende tid.

Alt i alt blev den en blandet levering fra hele holdet, dog var skilte Schlichter sig ud med mange store redninger i en periode, hvor Stadion havde det vanskeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top