Christians forvandling
christian-og-julie.jpg
Avisen følger fotograf Christian Ove Carlssons kamp for at komme i form og blive fit til halvmaraton i Berlin den 8. april. Hver uge fortæller Christian om, hvordan det går. Man kan følge Christian på bha.dk under helse og på Brønshøj Husum Avis´ facebookprofil

Hvordan har du det?
Jeg har godt, men jeg er generelt mere sulten. Jeg er begyndt at spise morgenmad og frokost hver dag og det gør mig bare mere sulten. Jeg spiser morgenmad ca. 7.15 og når klokken er 10 om formiddagen er jeg allerede sulten igen. Om aftenen er det lidt det samme, men jeg holder mig fra chips, og er jeg oppe senere end klokken 22.30, laver jeg en rugbrødsmad i stedet for at spise snacks.

Hvad har været den største udfordring denne uge?
Den største udfordring er nok snacken om aftenen, den mangler jeg. Til gengæld gør det så at jeg kommer tidligere i seng end jeg plejer.

Hvor meget har du motioneret?
Jeg har været skadet, så det er ikke blevet til mere end 3 gange i fitness centret, hvor jeg har forsøgt at løbe, men uden det store held. Til gengæld går det fremad med styrketræningen, som jo så får lidt ekstra tid og som alternativ til løb har jeg benyttet mig af crosstræneren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top