Sangfest på Bellahøj
Syng-Højt-Bellahøj-01-38-17.jpg
Peter Rønn byder velkommen og skruer forventninger hos børnene op – noget festen til fulde indfriede. Foto: Kaj Bonne
Mere end 1.700 børn og 400 pædagoger mødte op på Bellahøj Friluftsscene for at deltage i ”Syng Højt.

Torsdag formiddag i sidste uge holdt regnen pause, og rigtig mange glade børn fra daginstitutionerne indtog Bellahøj Friluftsscene for at være med til fælles sangfest ”Syng Højt” for de 0-8-årige.

Arrangementet er en del af den årlige nationale ”Små Synger Sammen Dag”, og er planlagt og afviklet af Peter Rønn Musikoplevelser i samarbejde med Kultur Nord, Børnehuset Gemmet og Restaurant Bellahøj.

Alle vuggestue- og børnehavebørn var inviteret til det, der med stor sandsynlighed blev Danmarks største fælles sangfest for mindre børn. Trods Friluftsscenens nedslidte trapper og siddepladser, var festens rammer gode med bl.a. toiletter og førstehjælpsvagt.

De optrædende formåede i høj grad at få alle, både børn og voksne, med på løjerne, danse og synge med på de dejlige sange, som børnene havde haft mulighed for at øve hjemme på institutionen.

Årets tema var ”dyr”, og børnene blev også præsenteret for afrikansk musik. Der blev sunget med Jeppe & Marie, lavet junglelyde med det afrikanske kor Papaya og meget andet, der engagerede de mange børn.

”Syng Højt” er bl.a. støttet af Lokaludvalgene i Brønshøj-Husum, Vanløse og Bispebjerg, Københavns Musikudvalg og Danmarks Radio.

Foto: Kaj Bonne

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top