Husum Kirke 40 år
Husum-Kirke-01-36-17.jpg
Formand for menighedsrådet gennem de sidste 12 år, Børge Rossing, der selv både er døbt og konfirmeret i Husum, i den smukke kirkesal. Kirkeskibet stammer fra den tidligere Husum Kirke. Foto: Kaj Bonne
Indtil 1928 måtte borgere og bønder fra Husum tage til Brønshøj Kirke, hvis de ville høre Guds ord

Indtil 1928 måtte borgere og bønder fra Husum tage til Brønshøj Kirke, hvis de ville høre Guds ord, men samme år indviedes ”Husum midlertidige Kirkesal”, på hjørnet af Husumvej og Korsager Allé.

Planen var, at kirken skulle udvides med bl.a. mødelokaler, men dette blev opgivet, og kirken blev nedrevet i 1975. Herefter holdt menigheden til i en træbygning på Gyrstingevej indtil den nye Husum Kirke, tegnet af arkitekten Holger Jensen, stod færdig i 1977.

De 40 år blev fejret i søndags med en festlig velbesøgt højmesse, reception samt koncerten ”Ord & Musik”. Endvidere er der i annekset opsat en billedkavalkade om den nuværende og den tidligere kirke. Husum Kirke fik for fire år siden en tilbygning mod Korsager Allé, der bl.a. indeholder samtalerum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top