Husum faldt med ære
Husum-faldt-med-ære.jpg
Husums supportere gav bydelens helte en fantastisk opbakning fra start. Foto: Christian Haslund.
Superligaklubben FC Helsingør måtte i svedtrøjerne for at besejre et godt kæmpende mandskab fra Husum Boldklub Af Jan Løfberg FC Helsingør vandt 3-0 over Husum Boldklub i 2. runde af DBU-pokalen.

Tirsdag aften så 816 tilskuere på Tingbjerg Ground Husum Boldklubs serie 1-mandskab levere en mandfolkeindsats. Slutresultatet var der ikke så meget at sige til, men det er der til gengæld med måden det skete på.

Fire minutter før tid førte Superligaklubben blot med 1-0. Indtil luften gik ud af Husum-spillerne spillede de en fremragende kamp. Særligt på hjørnespark i 1. halvleg blev FC Helsingør presset, og kampen var jævnbyrdig de første 86 minutter.

Kun et fejlagtigt udspark fra Husums ellers velspillende keeper Rasmus Brix Ohmann satte favoritterne i gang.
Der var spillet en halv time, da FC Helsingør udnyttede kikset.

FC Helsingør stillede med mange reserver, men på den anden side, er det jo spillere, der gerne vil vise, at der er en fremtid for dem i Superligaen.
Husumspillerne kæmpede det bedste, de havde lært. Var hele tiden godt med. Høje Lasse Syndergaard var en konstant trussel i luftrummet i Helsingørs felt.

Og den elegante dribler Josef Moussa satte mange grå hår i helsingoranernes hårpragt. Han måtte udgå med krampe efter en storstilet indsats.
Trods to sene scoringer til FC Helsingør gav tilskuerne Bulldogsene et varmt bifald for en flot kamp.

Nu er pokaleventyret slut. Nu skal fokus rettes mod serie 1, hvor Husum allerede har indtaget førstepladsen. På fredag kommer Christiania Sports Club på besøg i Husumparken kl. 18.15. Forhåbentlig er Husumspillerne kommet til kræfter igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top