Der mangler 0,9 mio. kr. til vandtårnet
Politikerne på Rådhuset har tidligere afsat 0,5 mio. kr. til en minimumsistandsættelse, så Brønshøj Vandtårn kan åbnes til kulturelle aktiviteter.

Politikerne på Rådhuset har tidligere afsat 0,5 mio. kr. til en minimumsistandsættelse, så Brønshøj Vandtårn kan åbnes til kulturelle aktiviteter. Nu viser det sig, at der skal bruges yderligere 0,9 mio. kr., hvis myndighederne skal godkende, at projektet realiseres.

Kultur- og Fritidsudvalget har behandlet sagen og henviser til at den øgede bevilling indgår i forhandlingerne om kommunens budget for 2018. Bevilges pengene, hvilket må forventes, vil der blive udarbejdet et projektforslag til godkendelse i Slots- og Kulturstyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top