7 år med Natteravne i Husum/Tingbjerg
Natteravne-10-39-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formand for Natteravnene i Husum/Tingbjerg, Aihua Yan, fik, som de øvrige Natteravne, en rød rose af overborgmester Frank Jensen. Foto: Kaj Bonne
Både overborgmester, socialborgmester, et folketingsmedlem samt en Lokaludvalgsformand og fire politibetjente var blandt de fremmødte, da Natteravnene i Husum/Tingbjerg i sidste uge fejrede sin 7-års fødselsdag i et helt fyldt selskabslokale ved Voldparken Torv.

Både overborgmester, socialborgmester, et folketingsmedlem samt en Lokaludvalgsformand og fire politibetjente var blandt de fremmødte, da Natteravnene i Husum/Tingbjerg i sidste uge fejrede sin 7-års fødselsdag i et helt fyldt selskabslokale ved Voldparken Torv.

Natteravnene går rundt i Tingbjerg og det nordlige Husum to gange om ugen, og det er Natteravnenes primære formål, at bidrage til øget livsglæde, trivsel og gode fællesskaber især blandt børn og unge.

De lokale Natteravnes formand, Aihua Yan, bød velkommen, og fortalte om baggrunden for oprettelsen af den lokale afdeling af Natteravnene, nemlig at der også dengang var bandeuro og skyderi.
Overborgmester Frank Jensen roste i sin tale Natteravnene for at være en fantastisk frivillig organisation, der gik lige i hjertet.

– Jeg vil benytte lejligheden til at sige foreningen i Husum/Tingbjerg et stort tak for indsatsen gennem de sidste syv år. Jeg sætter stor pris på det arbejde, som I som frivillige lægger i at gøre Tingbjerg og Husum til et tryggere sted at bo, sagde Frank Jensen bl.a. inden han udleverede en rød rose til hver af de frivillige Natteravne.

1 kommentar om “7 år med Natteravne i Husum/Tingbjerg”

  1. Lone Munk siger:

    Tryggere, ikke trygt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top