Så ruller bolden igen
Efter næsten to måneders pause er det igen tid til divisionsbold i Tingbjerg Idrætspark, nå hvepsene indleder sæsonen med et opgør mod B93.

I sommerpausen er der blevet sagt farvel til en række spillere, men der er i den grad hentet forstærkninger ind, bl.a. i form af Kevin Bechmann Timm, Cem Vardar og Kasper Vilfort. Derudover er der også kommet en ny cheftræner til. Tyske Michael Winter har allerede været et positivt bekendtskab nede i klubben, og vi glæder os i den grad til at se ham i aktion på sidelinjen.

Sidst vi mødte B93 hjemme i Tingbjerg endte det med en 2-1 sejr, og vi håber selvfølgelig på en gentagelse af det resultat, så hvepsene kan få en god start på sæsonen i en stærk pulje 1.

I denne pulje venter der en række spændende lokalopgør mod Hvidovre, Frem og moserivalen AB. Samtidig kommer der også opgør mod to oprykkere, Hillerød og Skovshoved, hvor sidstnævntes cheftræner er en gammel kending, den tidligere hveps og midtbanekriger Michael Jørgensen. Efterårets længste tur går til Næstved, hvor der også venter Brønshøj to interessante og sikkert også stemningsfyldte opgør.

Men nu er fokus på B93, og du kan være med til at give holdet den ekstra motivation ved at møde op i Tingbjerg Idrætspark på lørdag og støtte holdet, når kampen fløjtes i gang kl. 15.

Derudover ønsker vi B93’s spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top