Regnbuens farver i Brønshøj Vandtårn
pride.jpg
Foto: Colourbox
Siden en ny interaktiv lys-installation i Brønshøj Vandtårn blev indviet har alle kunne tænde, og ja, lege med lyset i vandtårnet

Når Copenhagen Pride rammer København d. 15. – 19. august får regnbuefarverne frit spil i toppen af vandtårnet i mangfoldighedens tegn.

Kigger man lidt nærmere på Brønshøj Vandtårn, der har pionerstatus inden for dansk funktionalisme, kan man se en stribe runde vinduer i toppen af den fredede bygning. I hvert vindue gemmer der sig en lampe, som man kan tænde på hjemmesiden højlys.dk.

Mange har allerede lagt vejen forbi hjemmesiden fra deres computer eller mobiltelefon og fået vandtårnet til at tone lysende frem i Københavns horisontlinje. Fra tirsdag d. 15. og resten af Copenhagen Pride-ugen funkler regnbuens farver fra vinduerne i vandtårnet, og sender en hilsen til Københavnerfestivalen fra et af byens højeste punkter.

Det er lysdesigneren Rune Brink Hansen fra firmaet Yoke og Kulturhuset Pilegården, der med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg står bag højlys.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top