Infam støj og forurening
5. og 6. august forvandles Københavns gader til et brøl af tunede motorer og hvinende dæk

Af Finn Gunst, 2700 Brønshøj

5. og 6. august forvandles Københavns gader til et brøl af tunede motorer og hvinende dæk. Sommerbrisen bliver krydret med benzindampe, solvarm asfalt og brændt gummi’ – sådan skriver Copenhagen Historic Grand Prix selv på deres hjemmeside. Ikke nok med det, så suppleres larmen af TV2s helikoptere, der konstant er på vingerne.

Måske prins Joachim og tilsvarende hurtigt kørende herrer en anden gang kunne finde nogle gode ruter ude i whiskybæltet, hvor vejene er pænt brede lige fra Amalienborg, ambassadekvarteret og Strandvejen.

Hvis overklassen vil lege, støje og forurene bør det ske på deres egen hjemmebane.

3 kommentarer om “Infam støj og forurening”

 1. lone munk siger:

  Racerkørerne træner på vores veje, til skræk og rædsel for øvrige trafikanter.

 2. Anne-Dorte Andersen siger:

  Jeg er helt enig med Finn Gunst! At vi hvert år skal belemres med larm og især trafikale problemer for os der bor langs Bellahøjmarken (ja af også alle andre der har et ærinde i området) er helt uacceptabelt!
  Så tænker jeg, at nu vil man forbyde mortionsløb over Lillebæltsbroen- og Storebæltsbroen, fordi det skaber trafikale problemer i en brøkdel af den tid, vi oplever her. Hvordan hænger det lige sammen!
  Få hurtigst muligt dette løb placeret et sted – det er jo så moderne at flytte alt væk fra København – hvor det ikke generer så mange mennesker.
  Mvh
  Anne-Dorte Andersen

 3. Lars Bjørklund siger:

  København har ikke brug for mere forurening, drengerøvene må finde en anden legeplads.
  Måske der hvor de selv bor. Det harmonerer overhoved ikke med at København skal være
  en ren by.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top