Husum buldrer deruda’
Husum-buldrer-2.jpg
I slutningen af kampen kom Fix mere med og havde flere nærgående og kunstfærdige forsøg. Husumspillerne Martin Holmen (tv.) og Christoffer Sisbo følger spændt med. Foto: Christian Ove Carlsson.
Besejrede uproblematisk Fix i Pilesvinget

Husum Boldklub har et stramt fodboldprogram, hvor det helt store naturligvis er den store pokalkamp mod FC Helsingør fra Superligaen på næste tirsdag på Tingbjerg Ground. Det sås tydeligt i lokalderbyet i serie 1 mod Boldklubben Fix.

Små 150 tilskuere havde samlet sig i Pilesvinget. Fix’ fanskare stod over mod klubhuset, mens Husums var linet op på den anden side. I mandtal og jubelscener virkede det som om, at husummerne var i overtal. Og de havde da også mest at glæde sig over. Lynhurtigt var gæsterne på 2-0 inden for en håndfuld minutter. Da Husum bragte sig på 4-0 fik Fix lov til at lege med. Et flot reducering til 1-4 blev efterfulgt af flere nærgående forsøg, som kunne have minimeret nederlaget yderligere. Men resultatet sluttede ved de 1-4. Rettelig skal det siges, at Husumspillerne ikke lagde ret meget energi i hverken den sidste halve time af begge halvlege. Husum skal spille fire kampe på kun 11 dage.

Med sejren over Fix har Husum allerede indtaget førstepladsen. Den kan udbygges yderligere i aften, når Boldklubben Rødovre blot skal fragte sig små 500 meter får at spille lokalopgør i Husumparken. På søndag er der udekamp mod Sunred Beach i Ryparken, herefter er der pokalkampen tirsdag, og om fredagen komme Christiania på besøg i Husumparken til en røgfyldt affære…

Der var intensitet i nærkampene i Pilesvinget. Foto: Christian Ove Carlsson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top