Husum Boldklub inviterer piger en tur i rummet
Pigefodbold.jpg
Piger mellem 5 og 11 år inviteres til Husumparken. Foto: DBU
Pigeraketten lander på søndag i Husumparken. DBU og Husum Boldklub inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Pigeraketten lander på søndag i Husumparken. DBU og Husum Boldklub inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter. Det er gratis og uforpligtende at deltage.

Den 27. august lander Pigeraketten på Husum Boldklubs baner. Besætningen står klar fra kl. 10-13 til at tage imod piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til en sjov eftermiddag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde aktiviteter.

Pigerne stifter blandt andet bekendtskab med Mælkevejen, Saturn og Solen og DBU´s instruktører er med til at guide hele vejen igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være med til det hele, og når eftermiddagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har man lyst til en eftermiddag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op hos Husum Boldklub kl. 10. Det eneste man skal medbringe er godt humør, masser af gå-på-mod og sportstøj. Tilmelding er ikke nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top