Gadefodboldliga
Husum er med i en turnering for 10 københavnske bydele

Stor tilstrømning af unge drenge, som mødes på kryds og tværs af de københavnske bydele. Det er ikke svært at finde rollemodeller, siger initiativtageren Kareem Ahmed, der på vegne af foreningen Street Society fredag modtager en million kroner fra Nordea-fonden.
Og nu arrangerer foreningen en ny gadefodboldliga, hvor bydelen Husum er med.

Den ny liga træner indenfor om vintereren og udenfor om sommeren og mødes en gang om måneden til ligaaften på skiftende steder i byen.
Unge drenge op til 18 år spiller gadefodbold sammen og mod hinanden i en nyetableret liga med hold fra hver bydel. Det er typisk drenge med anden etnisk baggrund end dansk, der mødes til træning en gang om ugen i Nord-Vest, Husum, på Nørrebro eller syv andre bydele.

Fredag den 25. august kl. 17 er der kickoff med ligaaften på Israels Plads, hvor hold fra alle 10 bydele deltager. Træningen foregår i EnergiCenter Voldparken hver fredag fra kl. 18-20 i Energi Center Voldparken på Kobbelvænget i Brønshøj. Første gang fredag den 1. september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top