Vilfort vender tilbage
Efter en sæson i Hvidovre IF er Kasper Vilfort igen mellem stængerne i Tingbjerg

I forrige sæson spillede Kasper Vilfort alle 30 kampe for Brønshøj Boldklub. Det gjorde han godt, og i ikke færre end ni kampe holdt han buret rent. Ambitionerne drev ham videre til Hvidovre IF – en af Brønshøjs konkurrenter i 2. division.
Efter en sæson hos konkurrenterne ytrede Kasper Vilfort et ønske om at vende tilbage til Hvepsene. Det ønske har Brønshøj Boldklubs sportschef Thomas Ibsen imødekommet.
– Da Kasper ringede og spurgte om muligheden for at vende retur til BB, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, vi skulle arbejde videre på, Kasper havde en god sæson i Brønshøj, har en seriøs indstilling til træning og var vellidt i truppen. Nu skal vi sammen bygge videre på Kasper som målmand, og så er det op til ham at bevise, at han skal være førstemålmand, siger sportschefen til boldklubbens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top