Københavns Politi etablerer visitationszone
visitationszone.jpg
Oprettelse af visitationszone i Københavns Politi gældende fra torsdag i sidste uge til torsdag den 3. august 2017 kl. 12.00

I medfør af lov om politiets virksomhed § 6 har politidirektøren i København i dag den 20. juli 2017 truffet beslutning om, at politiet i en begrænset periode kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i følgende geografisk afgrænsede område:

Københavns Politis kredsgrænse mod nord fra Grønnemose Allé – mod uret til Slotsherrensvej – Sallingvej – Hillerødgade – Borups Allé – Bispeengen – Kronprinsesse Sofies Vej – Bispeengbuen – Ågade – Åboulevarden – Peblinge Dossering – Sortedams Dossering – Fredensgade – Tagensvej – Jagtvej – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Emdrupvej – Grønnemose Allé til kredsgrænsen.

Målet med at visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området, blandt andet ved målrettet indsats med at forhindre personer bærer eller besidder våben. Visitationszonens geografiske omfang fremgår af vedlagte kort.

1 kommentar om “Københavns Politi etablerer visitationszone”

  1. Lone Munk siger:

    Snart skal vi vel have militær i gaderne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top