HSK femtebedste klub ved DM
Sammenlagt blev det til fem individuelle senior DM-medaljer, syv junior DM-medaljer

Ved DM i svømning for seniorer formåede svømmerne fra Hovedstadens Svømmeklub at kæmpe sig frem til en femteplads i den samlede pointkonkurrence. I alt blev det til deltagelse i 20 A-finaler og 24 B-finaler. Et tilfredsstillende resultat af de 14 svømmere. De fem individuelle medaljer fordeler sig blandt tre svømmere: Maria Grandt, Josefine Nielsen og Óli Mortensen.

Alt er i alt er trænerteamet på 1. holdet, Olaf Wildeboer og Øyvind Røsland, tilfredse med medalje- og finalehøsten; dog skal andelen af personlige rekorder fremover være bedre. Det betyder, at svømmerne skal svømme flere bedste-tider hjem.

– Vi blev nr. fem ved det officielle DM for hold i december 2016 og gentager nu placeringen ved det individuelle DM. Det er godt. Derudover viser Óli og Maria forud for deres VM-deltagelse lovende takter, siger Olaf Wildeboer.

DM for juniorer
Juniorsvømmerne var med til deres DM i Esbjerg. Det gik over alt forventning for HSK. Det blev til i alt syv medaljer: 3 af guld, 1 af sølv og 3 af bronze. Her slutter klubben sammenlagt i pointkonkurrencen som nr. 10 og i medaljekonkurrencen som nr. 4. I alt blev det til 18 A-finaler og 6 B-finaler.

Medaljerne for seniorerne fordelte sig således:
1 guld til Óli Mortensen i 1500 m fri
3 sølv til Maria Grandt i 200 m IM, Josefine Nielsen i 800 m fri og Óli Mortensen i 800 m fri
1 bronze til Óli Mortensen i 400 m fri

Og for juniorerne:
2 guld til Josefine Nielsen i 800 m og 1500 m fri
1 guld til Luna Donde i 200 m fly
1 sølv til pigerne i 4 x 100 m fri
1 bronze til Johanne Hingebjerg i 50 m fri
1 bronze til Josefine Nielsen i 400 m fri
1 bronze til pigerne i 4 x 100 m holdmedley

Óli Mortensen vandt DM i 1500 meter fri og skal med til VM i Budapest fra den 23.-30. juli. Foto: Privat.

Josefine Nielsen hentede to guldmedaljer på de to længste distancer ved Junior-DM. Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top