Bjerglandsbyen fra oven
luftfoto1.jpg
Foto: Privat
Bjerglandsbyen skyder godt op af jorden i øjeblikket. Udgravning til og støbning af fundament har fundet sted de seneste uger, og montagen af betonelementerne på første etape af råhuset er ved at være tilendebragt

Bjerglandsbyen skyder godt op af jorden i øjeblikket. Udgravning til og støbning af fundament har fundet sted de seneste uger, og montagen af betonelementerne på første etape af råhuset er ved at være tilendebragt. Råhuset på første etape har nået den endelige bygningshøjde. Herefter monteres tagkonstruktionen.

Man kan fra jorden selv danne sig et indtryk. Sværere er der at danne sig et indtryk fra oven, men det kan disse luftfotos råde bod på.

2 kommentarer om “Bjerglandsbyen fra oven”

  1. Henrik Muldgaard siger:

    En meget mangelfuld artikel. Hvad er Bjerglandsbyen og hvor ligger den?

  2. Kan ikke se adressen på den, hvor?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top