Nørre G´s første student
sasha.png
  I år blev det Sascha Nelann Gormsen fra 3y, som blev den første student på Nørre G. Sascha har gået i studieretningen Krop, kultur og identitet, hvor Samfundsfag A, Idræt B og Matematik B er studieretningsfagene. Mandag d. 19 juni var hun oppe til sin sidste eksamen, som var i AT – Almen Studieforberedelse. […]

 

I år blev det Sascha Nelann Gormsen fra 3y, som blev den første student på Nørre G. Sascha har gået i studieretningen Krop, kultur og identitet, hvor Samfundsfag A, Idræt B og Matematik B er studieretningsfagene. Mandag d. 19 juni var hun oppe til sin sidste eksamen, som var i AT – Almen Studieforberedelse.

Rektor og familie stod klar i den festklædte foyer til at modtage Sascha, efter eksamen var gennemført kl. 8.30. Da Sascha havde fået huen sat på af mor, var det tid til Nørre G’s tradition, hvor rektor og den første student i fællesskab hejser flaget i gården.

Stort tillykke til Sascha og alle elever i 3g, som får huen på de kommende dage. Dimissionen foregår den 24. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top