To brødre styrer byggepladsen
Bjergbyen-Bellahøj-02-18-17.jpg
Projektleder Peter Seier Beier på byggepladsen, hvor der i øjeblikket arbejder omkring 20 håndværkere. Et tal der stiger til omkring 50, når husene rejses. Til venstre ses en del af parkeringskælderen. Foto: Kaj Bonne
Arbejdet på ”Bjerglandsbyen” på Bellahøj er nu godt i gang

Byggeriet af det, der kan blive et nyt ikonisk og attraktivt boligbyggeri på Bellahøj, ledes af de to brødre Peter Seier Beier og Anders Beier, der er henholdsvis projektleder og projektchef på grunden, hvor der tidligere lå et vandreservoir og en spejderhytte.

– Netop nu er vi gang med grave ud til fundamenter, støbning af fundamenter i terræn og montage af betonelementer i kælder. Det betyder, at der er en del kørsel med større lastbiler, men vi tager så vidt muligt hensyn til vores naboer, siger Peter Seier. – Vi lægger vægt på at være åbne over for naboerne, give information og være i dialog med interesserede, tilføjer han.

Byggeledelsen udsender derfor også jævnligt et nyhedsbrev om det kommende arbejde på byggeriet. ”Bjerglandsbyen” kommer til at bestå af 31 rækkehuse i to etager og 83 lejligheder. Den højeste bygning bliver på 6 etager, og fra mange lejligheder vil der være udsigt over København eller Degnemosen. Alle boliger vil få enten altan eller en terrasse, og det forventes at byggeriet står færdigt til næste sommer. Der bliver etableret 11 parkeringspladser i terræn og 56 i en parkeringskælder.

Der er tale om privat byggeri, og boligerne er kun til udlejning – prisen fastsættes senere.

Store lastbiler, der kører med jordkørsel og store betonelementer hører med til en større byggeplads, men sætter sit præg på den lille vej Ringholmvej, der næppe var beregnet til den form for trafik. 								   			  Foto: Kaj Bonne

Store lastbiler, der kører med jordkørsel og store betonelementer hører med til en større byggeplads, men sætter sit præg på den lille vej Ringholmvej, der næppe var beregnet til den form for trafik. Foto: Kaj Bonne

Håndværkerne i gang med at støbe et såkaldt skraldesug under en af de kommende bygninger med lejligheder. I mange moderne aejendomme er etableret skraldesug, Alt affald bliver komprimeret og sendt gennem et rørsystem og ud til en affaldscontainer.               Foto: Kaj Bonne

Håndværkerne i gang med at støbe et såkaldt skraldesug under en af de kommende bygninger med lejligheder.
I mange moderne aejendomme er etableret skraldesug, Alt affald bliver komprimeret og sendt gennem et rørsystem og ud til en affaldscontainer. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top