Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 18. maj, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken.

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 18. maj, kl. 18.30 i EnergiCenter Voldparken. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget. På mødet skal blandt andet behandles ikke mindre end 17 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter samt forslag til afholdelse af arrangementet ”Jul i Vandtårnet”.

På et punkt, der er lukket for offentligheden, behandles hvem der i år skal tildeles 2700Bydelsprisen. Modtageren afsløres på Kulturdagen på Brønshøj Torv den 10. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top