Mere festival end konkurrence
Handicapidræt-05-20-17.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idrætsdagen sluttede med overrækkelse af pokaler, men det vigtigste var muligheden for at møde nye kammerater og have en sjov dag med koncentration om opgaverne. Foto: Kaj Bonne
Idrætsdagen for udviklingshæmmede igen en succes

Onsdag i sidste uge afholdt Idrætsskolen for Udviklingshæmmede en stor idrætsdag for alle beskyttede værksteder i Københavns og Frederiksberg Kommune. Idrætsdagen fandt sted på fodboldbanerne ved siden af Grøndal Multicenter, og der var deltagelse af 250 voksne udviklingshæmmede blandt andet fra dagtilbuddet på Brønshøjvej og fra Ungdomsskolen i Utterslev.

– Det gik super godt, og vi havde mange forskellige aktiviteter, man kunne deltage i. Der var fx fodboldturnering, en række workshops og racerløb med både sofacykel og kørestole, fortæller Søren Stenkilde, der er forstander for Idrætsskolen, som holder til i Grøndal Multicenter. Idrætsskolen har hver dag 40 udviklingshæmmede elever, der bl.a. har glæde af centerets mange faciliteter.

1 kommentar om “Mere festival end konkurrence”

  1. Christian guldbrandsen siger:

    Hej jeg heder Christian guldbrandsen jeg er 32 år og er autiste kan vi lave en fodbold klub i Helsinge for os på ahornparken k h christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top