Hop i havne- og friluftsbad på torsdag
Carl-Christian-ved-Havnebadet-42.jpg
Det forventes, at Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen skifter habitten ud med badebukser - og hopper i. Foto: tmf
Badesæsonen i København skydes for alvor i gang 1. juni – både i havnen og i Bellahøj Friluftsbad

Sommerferie på Costa del Copenhagen – eller bare en kvik dukkert på vej hjem fra arbejde? Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen glæder sig til at byde byens vandhunde velkommen til endnu en badesæson i byen.

– Er der noget skønnere end en svalende dukkert i det solbeskinnede København? Ikke efter min og tusindvis af andre københavneres mening. Derfor glæder jeg mig til, at byens havnebade åbner, ligesom det er en fryd at se, hvor godt københavnerne har taget imod de nye badezoner, siger han. Der er dog ingen forlydender om, hvorvidt borgmesteren selv hopper i vandet.

Sidste år hoppede cirka 170.000 badegæster i byens havnebade. På en god sommerdag besøges havnebadene af godt 6000 mennesker. Et besøgstal, der stiger hvert år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top