En Pelican på Hulgårdsvej
Pelican-01-20-17.jpg
Pelican Self Storage blev grundlagt i Danmark i 2009 – opkaldt efter pelikanen, som siges at kunne gemme det mest utrolige i sit næb. Til venstre den lokale leder Christian Ipsen og til højre kommunikationsdirektør Rune Petersen. Foto: Kaj Bonne
Nyt og moderne opbevaringscenter opført og åbnet. Rum fra ½ til 25 kvadratmeter

Forrige lørdag åbnede det danske firma Pelican Self Storage sit nyeste opbevaringscenter på Hulgårdsvej ved den gamle transformatorstation og politistationen på Bellahøj. Det har kun taget omkring et år at opføre den store grønne bygning, der er den niende af slagsen i og omkring København.

– Konceptet med opbevaringscentrer eller lagerhoteller er meget udbredt i USA, og idéen bliver mere og mere udbredt også i Danmark, hvor mange af vores kunder ikke tidligere har prøvet at leje et moderne opbevaringsrum, fortæller kommunikationsdirektør Rune Petersen.

Et ekstra rum – både for private og erhverv
– Mange af vores kunder er virksomheder, der lejer et ekstra rum, som de bruger som lagerrum, og det kan både være permanent eller i en periode, hvor de har et særligt behov for et lager, siger Christian Ipsen, der er daglig leder af Pelican på Hulgårdsvej.

– Vi har også virksomheder, der lejer lokale til et eksternt lager til deres handelsrejsende, der så typisk kommer om morgenen for at hente varer. Den tredje gruppe af vores kunder folk, der står i en flytteproces, og ellers ikke ved hvor de skal opbevare sit indbo, fortsætter Christian Ipsen.

Rune Petersen tilføjer, at en stadig større del af kunderne er almindelige borgere, som bare vil have et ekstra rum til fx sommer- eller vintertøj, sportsudstyr eller hobbyartikler.

Det mindste rum er ½ kvadratmeter. Rummene er tre meter høje og frost- og fugtfrie med gulvtæpper og kraftig oplysning. Et opbevaringsrum på 1½ kvadratmeter koster i leje omkring 300 kr. om måneden. Foto: Kaj Bonne

Det mindste rum er ½ kvadratmeter. Rummene er tre meter høje og frost- og fugtfrie med gulvtæpper og kraftig oplysning. Et opbevaringsrum på 1½ kvadratmeter koster i leje omkring 300 kr. om måneden. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top