Alligevel udvidelse af banen til motorløb
Racerbanen omkring Bellahøjmarken til Copenhagen Historic Grand Prix kan efter kommunal godkendelse udvides til international længde.

Racerbanen omkring Bellahøjmarken til Copenhagen Historic Grand Prix kan efter kommunal godkendelse udvides til international længde. Det sker efter at politikerne i første omgang sagde nej til udvidelsen, men efter behandling i Borgerrepræsentationen har politikerne skiftet mening. Planen er et mester­skabstællende løb for historiske Formel 1-biler allerede i 2018.

Udvidelsen af banen kommer til at omfatte begge af- og tilkørsler ved tunnelen under Frederikssundsvej. Banen bliver herefter 2,4 km lang og Copenhagen Historic Grand Prix og afholdes den første weekend i august. Sidste år var der mere end 33.000 tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top