– Tak for indsatsen
P1080512.jpg
Også i år var der en indsamler foran indgangen til Føtex i Husum. Foto: Privat
Søndag den 2. april gik tusindvis af danskere på gaden for at samle penge ind til kampen mod kræft, og i alt blev der samlet 34,1 mio kr. ind. - Her i Brønshøj og Husum blev der bestemt også kæmpet for sagen, og det er med stolthed at vi kan meddele, at hele 142.798 kr. blev samlet ind i vores lokalområde, fortæller distriktslederen for Husum, Janni Rytsel

– Det er fantastisk at se den store støtte vi har fra borgerne i Brønshøj-Husum, og der skal lyde en kæmpe tak til alle der i søndags enten var på gaden som indsamler, eller som åbnede døren og lagde lidt i bøtten. Det er denne støtte, der med til at gøre det muligt for Kræftens Bekæmpelse at forsætte deres stærke indsats i kampen mod kræft, fortsætter Janni Rytsel.

– Foruden en tak til alle de private donationer, samt alle vores skønne indsamlere, skal der lyde en særlig tak til alle de sponsorater vi har modtaget fra lokalområdet igen i år. Kræftens Bekæmpelses indsamlings team i Brønshøj og Husum siger hjerteligt tak til vores gavmilde sponsorer bl.a. Føtex, Fakta, Netto og Super Brugsen, slutter Janni Rytsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top