Politisk kritik af renovering i Tingbjerg
Renovering-03-50-16.jpg
Badeværelse i Tingbjerg med skimmelsvamp. Foto: Kaj Bonne
Teknik- og Miljøudvalgets besluttede i sidste uge at følge forvaltningens indstilling til Borgerepræsentationen om, at det ikke anbefales at overborgmesteren skal fremsætte kritik af boligorganisationen fsb´s håndtering af processen omkring renoveringen i Tingbjerg.

Teknik- og Miljøudvalgets besluttede i sidste uge at følge forvaltningens indstilling til Borgerepræsentationen om, at det ikke anbefales at overborgmesteren skal fremsætte kritik af boligorganisationen fsb´s håndtering af processen omkring renoveringen i Tingbjerg. Alle partier, undtaget radikale, afgav dog nedenstående såkaldte protokolbemærkning med det man kan kalde en politisk kritik:

”Enhedslisten, Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti og Venstre finder den oprindelige beslutning om ikke at genhuse beboerne i forbindelse med de omfattende renoveringer for kritisabel. fsb anerkendte dog i september 2016 behovet for at genhuse beboerne, mens renoveringerne fandt sted. Vi opfordrer alle almene boligorganisationer til at tage ved lære af denne sag og være mere opmærksomme på behovet for genhusning ved fremtidige renoveringer.”

Sagen behandles endeligt i Borgerrepræsentationen.

1 kommentar om “Politisk kritik af renovering i Tingbjerg”

  1. Lone Munk siger:

    Meget mærkeligt, at FSB ikke skal kritiseres for håndteringen af renoveringen.
    FSB er overordnet ansvarlig, uanset hvor mange underleverandører, der er i spil. Ordentlige kontrakter med bl.a. tilsynspligt må være et must.
    Politik, politik og atter politik.

    Lone Munk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top