Kør med den nye linje 5C
Indvielse af den nye linje 5C fredag den 21. april

Som Brønshøj-Husum Avis har beskrevet bliver buslinje 5A til 5C. Det fejres 21. april på Rådhuspladsen i København. Cityline-bussen er betalt af kommunerne i Herlev, København og Tårnby, og den kommer til at køre fra Herlev Hospital til Københavns Lufthavn.

Bussen starter kl. 9 i en særkørsel fra Herlev Hospital. Alle er velkomne om bord. I den anden ende er der særkørsel fra Tårnby Rådhus kl. 9.15, hvor alle også er velkomne til at køre med. Kl. 10 er der taler og officiel indvielse på Københavns Rådhusplads. Kl. 10.45 er der prøvetur med Cityline, og kl. 11 er der særkørsler retur til Herlev Hospital og Tårnby Rådhus, hvor alle er velkomne om bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top