IF Stadion klar til påskens brag
IF-Stadion-er-klar-til-påskens-brag.jpg
Det kan se sådan ud, men det er ikke rundkredspædagogik, som træner Thomas Schou leverer i IF Stadion. Spillertruppen har forberedt sig grundigt til de vigtige oprykningskampe. ’ Foto: Christian Ove Carlsson.
Skærtorsdag og 2. påskedag skal Stadions herre spille de første kval-kampe til 1. division

– Vi håber naturligvis på stor lokal opbakning i vores nye hal i EnergiCenter Voldparken, når vi 2. påskedag kl. 15 møder Hjallerup IF i den anden kvalifikationskamp til 1. division. Det siger IF Stadions træner Thomas Schou.

Stadion kvalificerede sig som bekendt for flere uger siden til særspillet om de to pladser i 1. division. Allerede skærtorsdag – 7. april – skal Stadion på en lang bustur til Jylland, hvor Give Fremad tager imod.

Thomas Schou anser på forhånd Give som den værste konkurrent: – For det første har de kvalificeret sig fra den meget hårde 2. division pulje 2, som traditionelt er stærkt besat. For det andet har de et helt andet setup. De har 150 sponsorer – og det er jo, hvad vi har af tilskuere på en ekstraordinær god dag. For det tredje kører otte af deres spillere i sponsorbiler. Heldigvis er det håndbold vi skal spille, og qua vores gode kontakter rundt om i hele landet, så har vi skaffet videomateriale af både Give Fremad og Hjallerup IF, og det vides allerede, at begge klubber dækker op i 6:0.

Skulle det ske, at Stadion taber i Give, så har man stadig chance for at rykke op, hvis man så slår Hjallerup IF på hjemmebane. I øjeblikket knytter de største bekymringer sig til spillertruppen: – Matthias Doktor fik en meniskskade mod Køge, så han er helt sikkert ude. Ud over at være en god stregspiller, så er han eminent til at dække op. Kristoffer Hjorth og Lars Michael er småskadede, så vi har nogle udfordringer.

Truppen samles og ser på video og for at mærke den noget stærkere fysik i 1. division, spiller man en træningskamp mod Ajax før de vitale opgør om kvalifikationen til landets næstbedste håndboldrække.

Der er tre hold i kvalifikationspuljen, og alle tre hold møder hinanden i én kamp: Hjallerup møder Give hjemme, Give møder Stadion hjemme og endelig møder Stadion Hjallerup hjemme 2. påskedag kl. 15.
Nr. 1 og nr. 2 går videre og møder henholdsvis nr. 11 og nr. 10 fra 1. division. Disse opgør afgøres i bedst af tre-kampe, hvor 1. divisionsholdene har fordel af to hjemmekampe.

1 kommentar om “IF Stadion klar til påskens brag”

 1. Christian Lyager siger:

  Tror det er smuttet med Fakta tjekket omkring HK Give Fremad.

  8 sponsorbiler? Vi har ingen sponsor biler, men jeg tror alle vores sponsorere har bil. Vi bor jo på landet hvor den offentlige transport ikke fungerer så godt 🙂
  150 sponsorer det er lidt overdrevet, men vi har ca. 80 gode støtter, der er til hver hjemme kamp i gennemsnit 120 personer tilmeldt spisning inden kampen. I Ikærhallen i Give kommer der ca. 250 – 500 tilskuere til alle vores hjemme kampe.
  Så jo vi har et fint setup i HK Give Fremad, hvor bredde, sammenhold og elite går hånd i hånd.
  God kamp mod Odder. 🙂

  Mvh
  Christian Lyager
  Formand
  HK Give Fremad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top