Stadion klar til særspil
Stadion.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
Med en sejr over Hvidovre gjorde Stadion sig klar til oprykningsspillet

Det har gennem hele sæsonen ligget i luften, at IF Stadions håndboldherrer ville opnå et eller andet i år. I starten løb helt lige op med FIF, men da Frederiksberg-mandskabet gennembankede Stadion i Bellahøj Hallen kort før jul, begyndte en mindre mental nedsmeltning. Pludselig tabte man kampe til hold, som slet ikke burde have voldt problemer. Værst mod Ydun i Frederiksberg Hallen.

Efter nederlaget i 20. runde til TIK Taastrup begyndte pladsen til oprykningskampene til 1. division at komme i fare. Heldigvis snublede TIK i den næste kamp, men alligevl mente Stadio-træner Thomas Schou, at nu skulle der hankes op mentalt i truppen. Der blev indkaldt til spillermøde. Alle kikkede hinanden i øjnene: Det er nu, det gælder.

Det gav resultat med det samme i de to efterfølgende kampe i EnergiCenter Voldparken Hallen. Først en superflot indsats og 29-20 mod Roskilde i forrige weekend, og i lørdags en kneben, men vigtig sejr på 21-19 over Hvidovre.

Se flere billeder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top