Slutspurten sættes ind
Slutspurten-sættes-i-gang.jpg
1. april løbes Degnemoseløbet for 43. gang. Sidste år viste forårsvejret sig fra sin bedste side, da løbet blev skudt i gang. Foto: Christian Ove Carlsson.
Et af Danmarks mest traditionsrige motionsløb løbes 1. april

Du kan stadig nå at være med i Degnemoseløbet. Men er du i form? Hvis ikke er du velkommen til at træne med i Degnemoseløberens træningssamlinger. Hver lørdag kl. 14 samles man ved friluftsscenen og løber ruten igennem sammen. Alle kan være med uanset træningsniveau. Om onsdagen løber man ca. 10 km og mødes kl. 17.30 ved postkassen på Næsbyholmvej.

Løbeklubben Degnemoseløberens store, lokale løb ”Degnemoseløbet” er på syv kilometer og startskuddet lyder den 1. april kl. 14. Løbet startede i 1974 og afvikles for 43. gang. Sidste tilmeldingsfrist er 26. marts. Læs mere på degnemoseloeb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top