Rampe til Hillerødmotorvejen spærres – igen
Vejdirektoratet gennemfører fra mandag den 6. marts til 30. september i år en større reparation af broen

Vejdirektoratet gennemfører fra mandag den 6. marts til 30. september i år en større reparation af broen, der fører Hillerødmotorvejen over åen ved Utterslev Mose. Der er tale om en fortsættelse af et arbejde fra sidste år, hvor den sydlige del af broen blev renoveret.

I år er turen kommet til broens nordlige del. Reparationerne omfatter bl.a. forstærkning og udskiftning af eksisterende brodæk samt udskiftning af fugtisolering, belægning og autoværn. På broens underside skal der udføres betonreparationer.

Tilkørselsrampen fra Ruten/Høje Gladsaxevej mod København vil være spærret i hele perioden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top