Om ”Granskende Pige”
Af Lissie Hall Efter at have læst artiklerne, der vedrører skulpturen ”Granskende Pige”, måtte jeg ind og se hvor den var anbragt, da jeg er opvokset i Møllegade 4. (næsten lige ud for hvor den nu står) Stor var min forundring over den placering, som på mig virker helt tilfældigt og meget malplaceret. Jeg er […]

Af Lissie Hall
Efter at have læst artiklerne, der vedrører skulpturen ”Granskende Pige”, måtte jeg ind og se hvor den var anbragt, da jeg er opvokset i Møllegade 4. (næsten lige ud for hvor den nu står)

Stor var min forundring over den placering, som på mig virker helt tilfældigt og meget malplaceret.

Jeg er fuldstændig enig i at den ville stå meget bedre i Husum Bypark, så også jeg synes det er ærgerligt at en enkelt person kan bestemme sådan noget.
Dette var bare et lille suk fra en Brønshøj-borger, der har boet i bydelen i 48 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top