Nu skal Stadion holde fast
Stadion-spiller-holder-godt-fast.jpg
En typisk kampsituation fra kampen i Taastrup. Her holder Stadions Kasper Møller halvvejs skjult godt fast i en Taastrup-spiller. Stadion blev ramt af mange to minutters udvisninger i Taastrup, og det kostede dyrt i starten af 2. halvleg, hvor Taastrup skaffede sig et afgørende forspring. Foto: Christian Ove Carlsson
Selv om Stadion tabte til TIK Taastrup, så har klubben fra Voldparken stadig et forspring til netop TIK

Hvad Stadion ikke kunne klare selv, det ordnede Hvidovre IF. I en aftenkamp i sidste uge tabte Stadion den vigtige kamp på udebane mod TIK Taastrup med 22-25. Med sejren blev Stadions forspring i striden mod TIK om andenpladsen – der giver oprykningskampe til herrehåndboldens 1. division – reduceret til blot to point.

I weekenden ordnede IF Stadion selv hjemme i egen hal Roskilde med 29-20. Taastrup havde en på papiret overkommelig modstander i Hvidovre. Heldigvis var der hjælp at hente fra fremmede hænder for Stadion. Hvidovre vandt en snæver sejr på 21-20 over Taastrup.

Det betyder, at Stadion med tre runder tilbage har et forspring på fire point til TIK Taastrup. På førstepladsen er FIF for længst stukket af, mens TMS Ringsteds 2. hold ikke kan rykke op. Det ser således godt for Stadion.

For det første skal TIK Taastrup på lørdag på en nærmest uløselig opgave mod FIF – men naturligvis kræver det, at Frederiksberg-holdet ikke slapper af og lader deres bedste sidde på bænken. For det andet kan IF Stadion selv ordne paragrafferne ved at sikre sig mindst tre point i de sidste tre kampe mod Hvidovre, Næstved/Herlufsholm og Køge.

TIK Taastrup mangler FIF, TMS Ringsted og Føroyar.

Fra hjemmekampen mod Roskilde, som Stadion vandt overbevisende med 29-20.  Efter sejren har Stadion  meget fine chancer for at blive nr. 2 i 2. division.  Foto: Christian Ove Carlsson.

Fra hjemmekampen mod Roskilde, som Stadion vandt overbevisende med 29-20.
Efter sejren har Stadion
meget fine chancer for at blive nr. 2 i 2. division.
Foto: Christian Ove Carlsson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top