Ingen udvidelse af banen til motorløb
Selv om forvaltningen havde indstillet til politikerne at give tilladelse til udvidelse af banen til t Copenhagen Historic Grand Prix, slog politikerne bremserne i

Selv om forvaltningen havde indstillet til politikerne i Teknik- og Miljøudvalget at give tilladelse til udvidelse af banen til motorløbet Copenhagen Historic Grand Prix, slog politikerne bremserne i og sagde nej til en udvidelse, der ellers skulle have omfattet begge spor mod tunnelen under Frederikssundsvej. Motorløbet afholdes den 5.-6. august rundt om Bellahøjmarken og arrangørerne har kommunal tilladelse til at afholde løbet i både 2017 og 2018. Skal det fortsætte ud over 2018, kræver det politisk godkendelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top