Frygt for den næste omgang renovering
Jeg har med stor interesse fulgt og læst de gode avisartikler i Brønshøj Avis og mener, det er vigtigt, der bliver fulgt op på renoveringssagen

Freddy Christensen, Tingbjerg.

Jeg har med stor interesse fulgt og læst de gode avisartikler i Brønshøj Avis og mener, det er vigtigt, der bliver fulgt op på renoveringssagen. Jeg mener, der er to punkter i den sag. For det første skal beboerne kompenseres, og for det andet skal der en lov ændring til, med klare regler. Hvor meget der må inddrages i forbindelse med en renovering, og ikke som nu hvor det er nok, der bare er adgang til vand og afløb.

En beboerforening som burde have talt beboernes sag, har været døve og blinde og ikke deltagende! På nær et helhjertet medlem, som har kæmpet med og for beboerne.

Jeg har selv på nærmeste hold fulgt med i renoveringen af Tingbjerg. Det er med frygt og rædsel, jeg og andre beboere venter på vores tur. Renoveringen skulle aldrig have være begyndt inden, alle fakta var på plads. Jeg føler, at man har puttet blår i øjnene på beboerne og alt hvad der kunne gå galt, er gået galt.

Men det værste er den måde, man har behandlet mennesker på fra fsb og byggekontorets side. Vi venter stadig på, hvornår det bliver vores tur. Det sidste vi hørte var juni 2017. Vi skulle ellers have været begyndt i oktober 2016. Mit liv er på standby. Det kan vel ikke være meningen, at jeg skal overveje at flytte, som allerede flere har gjort.

 

3 kommentarer om “Frygt for den næste omgang renovering”

 1. Lone Munk siger:

  Ganske enig i ovennævnte synspunkt.
  Boligselskaberne har udvist forsømmelighed ift. at værne om beboernes privatliv.
  Man går blot i gang og lader skæbnen råde.
  Menneskerettighedsartikel 8 omhandler respekt for privatliv og privatbolig.

  Vi, på Amager, skal også have renoveret, men er selvfølgelig meget nervøse for, om vi bliver hjemløse i et år eller mere. Informationerne fra boligselskaberne er upålidelige, så frygten er velbegrundet.
  Hasard med beboeres helbred hersker. Hvorledes kompensationen eller rettens
  dom for udløsning af diverse sygdomme falder ud er interessant, men kan ikke erstatte helbredsforringelserne for de enkelte.

  Må politikerne snarest spille ud med lovkrav om renoveringer, hvor der udvises det størst mulige menneskelige hensyn. Enkelte lejligheder skal gøres færdige så hurtigt som muligt og ikke som nu afvente alle andre forhold i byggeriet. Dyrere? Ikke nødvendigvis, ift. erstatninger og retsomkostninger

  Jeg protesterer over vores modtagne vildledende informationer fra FSB`s side, der medførte et ok til vores snarlige renoveringer i Fælledgården. Mit forslag om urafstemning, idet meget få var mødt op til afd. mødet, blev straks jordet af et bestyrelsesmedlem, grov i munden, med et “så ved vi jo, hvordan det går”. Demokrati? Nej.

  Familiære bestyrelsesmedlemmer og do. ansatte i FSB er en dårlig kobling.

  Lone Munk

 2. Lone Munk siger:

  Endvidere er der faldet store plader fra FSB`s stillads ned på jorden. Med store brag.
  Heldigt, at disse ikke ramte nogen.

  Lone Munk

 3. Louise Coulthard siger:

  Hej Lone – hvor henne på Amager skal der renoveres ? Vh Louise Coulthard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top