Vind billetter til FCK mod Horsens
fck.jpg
Andreas Cornelius kan volde de fleste forsvar store problemer, så ham vil jyderne holde ekstra øje med Foto: Foto: Samy Khabtani
3×2 billetter på højkant Af Niels Rasmussen FC København møder på søndag oprykkerne fra AC Horsens i Telia Parken. I samarbejde med FCK udsætter Gladsaxe Bladet 3×2 billetter til kampen. Der skal svares rigtigt på spørgsmålet. AC Horsens træner skiftede fra en københavnsk klub som træner. Var det: A: Brønshøj B: AB B: B 93. […]

3×2 billetter på højkant

Af Niels Rasmussen

FC København møder på søndag oprykkerne fra AC Horsens i Telia Parken. I samarbejde med FCK udsætter Gladsaxe Bladet 3×2 billetter til kampen.

Der skal svares rigtigt på spørgsmålet.

AC Horsens træner skiftede fra en københavnsk klub som træner. Var det:

A: Brønshøj

B: AB

B: B 93.

Svaret sendes til kon@bha.dk. Vi skal have det senest torsdag klokken 09.00. Vinderne skal hente billetterne på redaktionen Søborg Hovedgade 79. Husk at opgive telefonnummer, så vi kan kontakte vinderne.

Top