Spejderhytte ved vandtårnet i dialog med naboerne
Skal der være en spejderhytte ved vandtårnet?

Af Susanne Møller (C) 1 suppl til Københavns Borgerrepræsentation

Skal der være en spejderhytte ved vandtårnet? Emnet blev drøftet på borgermødet 2. november, hvor Helle Gammelgaard fremlagde spejdernes projektforslag og tanker. Projektet virker velgennemarbejdet. Jeg deltog i mødet. Jeg er imponeret af, når frivillige kræfter i foreningerne gør et stykke arbejde for vores børn og unge, og netop spejdersport er en gammel og kendt aktivitet. Vi har brug for, at der er forskellige sunde tilbud til vores unge mennesker i byen.

Det er godt, at børn og unge engageres i foreninger. Det må være muligt at sikre et regelsæt for den kommende spejderhytte, så naboernes bekymringer bliver hørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top