Skandalerenovering sendt i udvalg
Efter en længere debat i torsdags i Københavns Borgerrepræsentation, blev forslaget fra Mette Annelie Rasmussen (Rad.) og Finn Rudaizky (DF) om at udtale kritik af boligselskabet fsb´s skandaløse renovering i Tingbjerg, sendt til videre behandling i Teknik- og Miljøudvalget.

Mette Annelie Rasmussen fandt, at beboerne havde været udsat for en uhørt grov behandling, og hun blev suppleret af Heidi Wang (LA), der kaldte forløbet for ganske forfærdeligt. Også Venstres ordfører fandt, at der var tale om en uanstændig behandling af beboerne og Jakob Hougaard (S) sagde, at han ser meget alvorligt på sagen, og at den skulle behandles hurtigt i Teknik- og Miljøudvalget.

Finn Rudaizky sagde på mødet, at han aldrig havde set noget lignende, og at boligselskabet fsb og Københavns Kommune har ansvaret for den uværdige behandling, der også har betydet, at mange er blevet syge. – Københavns Kommune har ikke overholdt sin tilsynspligt, sagde han.

Noget overraskende var der på ikke noget indlæg fra Teknik- og Miljøborgmester Morten Kabell
Der var i Borgerrepræsentationen ikke flertal for at udtale en umiddelbar kritik af fsb, men sagen blev henvist til udvalgsbehandling, og der var bred politisk tilslutning til, at sagen skulle behandles hurtigt i udvalget.

2 kommentarer om “Skandalerenovering sendt i udvalg”

 1. Lars John Christensen siger:

  Desværre ser vi igen hvorledes Morten Kabell tilsidesætter en så presserende en sag som den med skandalen i Tingbejrg som han MÅ og SKAL koncentrere sig 100% om! Det er menneskers helbred vi taler om, trods alt!

  Sig mig, hvad er egentlig meningen med at han står og føler sig så meget i overskud til at stille sig op på Tv-Lorry samt på News og ævle løs om, at den gamle og i øvrigt meget arkitektonisk smukke Palads-biograf burde rives ned så han og sine pengemænd og kolleger på Rådhuset kan tilplastre byen med flere grimme højhuse og glæsindækkede rædsler som bare slet ikke passer ind det gamle indre Københavns bybillede!

  Fint man overdækker banegravene, men behøver man også rive et så historisk gammel bygning ned, i den kyniske sags tjeneste; Kold kasse og strømlinede glasruiner? Palads-bygningen kunne sagtens renoveres og gøres til en oase hvor den ligger nu, Et hotel med respekt for huset, eller et spillested hvor både pop,folk,rock,jazz og blues kunne samle byens borgere, etc?

  Mulighederne er mange, end blot at bygge nyt og højt for storkapitalen som Kabell vel qva sit politiske tilhørsforhold i den grad burde være lodret imod, men NEJ, det er han så slet ikke!!

  For Morten Kabell er intet som bekendt helligt – Han fører sig i mine øjne frem som en anden enevældig bykonge a la Egon Weidekamp, som gjorde det tilbage i slut 70’erne og op igennem 80’erne – Hvor er Frank Jensen henne og er overborgemesteren måske på linie med Kabell og derfor giver manden løbepas, med sine mange dårlige sager?

  Nogen burde sætte ham på plads og få ham til at tage sig af skandalen i Tingbjerg, det ville klæde ham svært meget! Måske det er for meget at håbe på i betragtning af at han ej heller bekymrer sig særligt over at Brønshøj/Husum står overfor at miste vores eneste hurtigbus (Linie 350S) i 2018 mod både indre by samt mod Ballerup. Ikke et pip har han kunnet levere! Det er særdeles tankevækkende. Grundene kan være flere, men jeg vælger igen at mistænke MK for at bide over større mundfulde end han reelt kan have i sin ellers brede mund!

  Jeg og en masse andre VED godt der er kommunalvalg senere i år og det skal blive husket hvorledes Morten Kabell har ageret snarere end ageret i disse store og vigtige sager, som han i den grad har været med til at sætte i værk!

  Dette er ikke det sidste ord i denne debat – Det tør jeg godt at love!

  Med Venlig Hilsen

  Lars John Christensen
  Næstformand i Afdelingsbestyrelsen i Glumsøparken
  Glumsøvej
  2700 Brønshøj

 2. Lone Munk siger:

  Fint, at nogle sætter venstrefløjs politikere på plads. Specifikke humanitære forhold er tilsyneladende ikke vigtige, kun vægtes overordnede teorier.

  Enhedsliste, SFère, socialdemokrater hvor er I?
  Levebrødspolitikere giver demokratiet og menneskelige forhold vanskelige kår= politikerlede.

  Mvh
  Lone Munk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top