Skal de undersøge sig selv? Nu lytter de endelig
Så lykkedes det for Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, at ”tvinge” de øvrige - og hidtil meget passive partier i Borgerrepræsentationen - til at skulle behandle Tingbjergs skandalerenovering og de mere end 33 dokumenterede tilfælde af sygdom, hospitalsindlæggelse og skadestuebesøg.

Af Mette Annelie Rasmussen (R) og Finn Rudaizky (DF), medlemmer af Borgerrepræsentationen

Så lykkedes det for Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, at ”tvinge” de øvrige – og hidtil meget passive partier i Borgerrepræsentationen – til at skulle behandle Tingbjergs skandalerenovering og de mere end 33 dokumenterede tilfælde af sygdom, hospitalsindlæggelse og skadestuebesøg. Alle som direkte følge af FSB’s renovering, som vi vist uden at tage munden for fuld, kan kalde uprofessionel. Men ikke kun FSB har svigtet – det har også Enhedslisteborgmesteren med et fatalt svigt af kommunens tilsynspligt.

Nu skal borgmesteren og hans egen forvaltning, stå for udredningen, som politikerne i miljø- og trafikudvalget, skal behandle. Vi mener, at det er relevant at stille spørgsmålet, om det kan være rigtigt, at den borgmester som har været en medvirkende årsag til skandalen, i realiteten skal undersøge sig selv? Ville det egentlig ikke være mere troværdigt med en helt uvildig undersøgelse af hele forløbet og de mange svigt fra FSB og kommunen?

Vi er glade for, at beboerne i Tingbjerg allerede har besluttet, at de vil komme til foretræde i teknik- og miljøudvalget, når sagen skal drøftes der. Det håber vi bliver snart, for beboerne kan ikke vente meget længere. Det var også et klart ønske fra Venstre at denne sag ikke skulle sparkes til hjørne, men behandles så snart som muligt. Vi ved jo, at forvaltningen allerede ligger inde med en del af det materiale de skal undersøge. Det har ligget længe i forvaltningen, nu har forvaltningen fået et politisk påbud om også at læse dokumenterne.

Det er en meget alvorlig sag, vi kommer til at følge sagen tæt, og vi håber at sagens alvor nu endelig, men meget for sent, er gået op for alle Borgerrepræsentationens partier.

2 kommentarer om “Skal de undersøge sig selv? Nu lytter de endelig”

 1. Lone Munk siger:

  Fantastisk, at opleve politikere vågne op til hverdagen for mange mennesker.
  Det er tiltrængt på samtlige områder.

  Mvh
  Lone Munk

 2. Anja Brinch siger:

  Vi venter og venter, men ingenting sker. Måske er man i gang – måske er man ikke. Det undrer mig, at vi på ingen måder er blevet kontaktet. Men måske man ikke vil se vores dokumentation?
  Vi har utallige bilag, der med al tydelighed viser den behandling, vi har fået og hvad vi har måttet gennemleve gennem et helt år.
  Renoveringen er stadig ikke slut.

  Med vores lille fakkeloptog d. 9. marts viste vi alle parter, at vi langt fra har givet op. Vi VIL høres. Skal man til bunds i denne sag, SKAL alle sider høres.

  Og som Mette Annelie skriver, bør undersøgelsen foretages af en uvildig part.

  Vi venter og venter – men ingenting sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top